Binné
DIN TAGPAP EKSPERT
I MERE END 140 ÅR
TRYGT TAG
MED GARANTI
Om Binné

I mere end 140 år har vi produceret og udviklet tagpap. Vi elsker at bruge vores erfaring til at hjælpe vore kunder med at lave markedets bedste tagløsninger.

Overpap

En bitumen overpap fra Binné Scandinavia er en tagpap, testet og CE-mærket. Egenskaberne af disse test lever op til specifikationer for tage med tagpap anvist af SBI.

Underpap

En bitumen underpap fra Binné Scandinavia er underste tagpap i Binnes Scandinavia’s to-lags systemer. Egenskaberne af disse test lever op til specifikationer anvist af SBI.

dampspærre fra binne
Dampspærre

Bitumen dampspærrer fra Binné Scandinavia udlægges på den varme side af tagkonstruktionen og under isoleringen, den er testet og CE-mærket og lever op til specifikationer anvist af SBI.

Grønt-tag fra binne
Grønt-tag

Et grønt tag fra Binné Scandinavia kan udføres i mange spændende variationer og udførelser. Kendetegnede for alle er at de designes individuelt i forhold til det specifikke projekt.

Vores produkter

Hver eneste tagflade har sin egen unikke udfordring i forhold til at skabe en sikker og langtidsholdbar løsning, Binné Scandinavia tilbyder individuelle løsninger og systemer som passer til alle forhold.

Alle vore produkter, fra grønne tage til over -og underpap samt damp- og fugtspærrer, er integreret i vores systemer og alle opfylder de nationale standarder og normer, som er unikke for danske tagløsninger og danske tagdækkere.

24 timer i døgnet er vi klar til at hjælpe dig med at finde de rigtigt produkter til din næste opgave samt til at kunne levere produkterne hurtigt og effektivt på byggepladsen.

Systemløsninger
Vores Løsninger

Vore systemløsninger er gennemtestede og har bevist deres holdbarhed igennem mange år. Derfor yder vi på disse løsninger ekstraordinære garantier som sikre bygningsejeren fuld tryghed for eventuelle fejl og mangler.

Din personlige kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os