Binné
DIN TAGPAP EKSPERT
I MERE END 140 ÅR

Binné & Sohn - en familievirksomhed gennemsyret af tradition

Binné & Sohn er en familieejet virksomhed som i dag ledes af grandfætrene Michael og Tilo Binné, de repræsenterer 6. generation af familien fra Pinneberg.

Virksomheden er etableret i 1879 og har udviklet sig løbende igennem de sidste mere end 140 år til en moderne, konkurrencedygtig og innovativ virksomhed, der via økonomisk uafhængighed, tætte relationer til tagdækkere samt klassiske familie værdier sikrer optimale løsninger for sine kunder.

Produkter & løsninger

Binné leverer i dag et omfattende program af tagpapprodukter, bitumenmembraner, EPS isolering samt grønne-tagsystemer. Fra virksomhedens hovedkontor i Pinneberg, nord for Hamburg, udvikles og produceres et bredt sortiment af højkvalitetsprodukter specielt designet til klimaet i Nordtyskland og Skandinavien.

Kvalitet & Udvikling

Med udgangspunkt i virksomhedens eget laboratorium samt et tæt samarbejde med eksterne partnere sikres en ensartet høj kvalitet af gennemtestede produkter og systemløsninger.

Ligeledes drives udviklingen af for eksempel NOx reducerende tagpap, rodhæmmende tagpap til grønne tage samt diverse bæredygtige tiltag af Binné egen udviklingsafdeling i partnerskaber med eksterne leverandører samt ikke mindst virksomhedens kunder.